Despre Stretch.ro

FOLIE STRETCH

Producem și distribuim o gamă completă de folie stretch, pentru uz manual sau automat. Produsele noastre sunt de cea mai bună calitate fiind grupate după elongație astfel: elongație standard: 180%, elongație power: 250% și super elongație: 300%.

Ești interesat de folie stretch ?

Solicită o ofertă de preț personalizată!

Produsele noastre

Producem folie stretch manuală sau automată cu grosimi de: 12, 15, 17, 20, 23, 30 microni și folie stretch preintinsă cu grosime de 6.6 microni. Foliile produse sunt transparente, negre sau color.

Servicii oferite

Prin pagina noastră stretch.ro, venim în întimpinarea clienților noștri cu servicii complete și o gama de produse de maximă calitate.

Deasemenea suntem alături de clienții noștri, oferind consultanță pe tot parcursul colaborării cu aceștia. Pentru viitorii clienți oferim oferte de preț personalizate în funcție de nevoile fiecăruia. Urmărește linkul de mai jos, pentru a primii o ofertă de preț pentru afcerea ta.

Produse de calitate maximă

Datorită investițiilor în aparate de producție de generație nouă, suntem capabile de a oferii produse de maximă calitate.

Servicii profesionale

Cu o experiență de peste 10 ani, echipa noastră vine în sprijinul dumneavoastră pentru a va identifica nevoile și a vă oferii produsele optime pentru afacerea dumneavoastră.

Consultanță

Echipa noastră vă oferă oferte de preț personalizate,  sfaturi utile, fișe tehnice și alte detalii privand produsele noatre.